Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

By tres art

Verhuur kunstwerken aan bedrijven

We kunnen tegenwoordig ook een verhuur collectie aanbieden aan bedrijven. Dit kan al vanaf 5 stuks en v.a. 85,- p.m. incl. verzekering. We proberen een interessante samenstelling te maken voor uw bedrijf, tussentijds wisselen behoord ook tot de mogelijkheden. Voor de brochure kunt u een mail sturen naar: arian@tresart.nl betreffende verhuur.

Skull Art - by Swarovski


Prachtige (originele) skulls belegd met Swarovski Crystals en exotisch leer. Iedere skull heeft zijn eigen naam en certificaat. Exclusief verkrijgbaar bij Très Art.

Verhuur locatie

Het is ook mogelijk om in onze galerie uw presentatie/borrel/jubileum te vieren/presenteren. Wij werken met diverse cateraars of wijnleveranciers. Ook kunnen we een aanbieding op maat maken. Informeer naar onze mogelijkheden. arian@tresart.nl

Fine Art: Liquid Gloss

Het nieuwe product van Très Art. Foto's van originele werken worden gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto's worden handmatig in epoxy gegoten.

De beschikbaarheid is beperkt met series van 5 tot 10 exemplaren.

Liquid Gloss is o.a. beschikbaar voor kunstwerken van Hélène Terlien.

Zie ook www.tresart-business.nl

MEER INFORMATIE

Portretten-boek Hélène Terlien i.s.m. Très Art

Hélène Terlien, gaat beginnen aan zeer ambitieus 'project'! Na een uiterst succesvolle deelname aan het tv-programma 'Sterren op het doek' in 2012, liet het 'portret schilderen' Hélène niet meer los. Aankomend jaar wil ze i.s.m. Très Art een reeks portretten schilderen van de meest uiteen lopende mensen of dieren en dit bundelen in een boek aan het einde van het project. Tevens zal er een expositie gegeven worden van alle portretten als het project is geeindigd. Wilt u meewerken aan dit unieke project, stuur dan een mail naar arian@tresart.nl, en we nemen contact met u op.

  • Kunstgalerie Très Art
  • Van Coothplein 38
  • 4811 NG Breda
  • Tel : 076 - 7630493
  • GSM : 06 - 28776156
  • E-mail: info@tresart.nl