interieur5 20233

Kunstgalerie Très Art, Breda

Arian van der Hoeven, de oprichter van Très Art, koesterde al van jongs af aan een grote interesse in hedendaagse, moderne kunst. Na de verkoop van zijn motorzaak in 2000 besloot hij zich volledig op deze passie te storten. Hij realiseerde zich al snel dat hij een platform wilde creëren waar talentvolle kunstenaars hun kunstwerken aan een breed publiek konden tonen. Na meer dan tien jaar verschillende locaties te hebben uitgeprobeerd, vond hij in 2012 eindelijk het ideale plaatje op Van Coothplein 38 in Breda. Hier kon hij zijn visie verwezenlijken en een galerie openen waar kunstenaars hun werken konden presenteren aan het grote publiek.

Plan een afspraak
amaze 31404 jenny boot eerste detail

Van Coothplein 38, Breda

In het najaar van 2012 keerde Très Art terug naar zijn oorspronkelijke plek: Breda. Het nieuwe pand bevindt zich op het sfeervolle Van Coothplein, gelegen in het hart van de stad. Sinds de verhuizing is de collectie aanzienlijk uitgebreid, waardoor er nu maar liefst 250m2 aan kunst te bewonderen is. Naast de toename in kwantiteit is ook de kwaliteit van de kunstwerken door de jaren heen gegroeid en verfijnd. Kortom, zeker een bezoekje waard!

rectangle2890

Inkoop van kunstwerken

Heeft u kunstwerken in uw bezit en wilt u graag weten wat ze waard zijn? Bij Très Art zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe werken om onze galerie te verrijken, zowel van opkomende talenten als ervaren kunstenaars. Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd! 

rectangle2880 3

Verhuur van kunstwerken

Naast het verwerven van nieuwe aanwinsten, leggen we bij Très Art ook de focus op het verhuren van onze collectie. We bieden bedrijven een eenvoudige huurconstructie aan, zodat ze kunnen genieten van prachtige kunstwerken.

1516998513155
Interesse of vragen?

Ik help je graag verder.
Arian van der Hoeven